Netikette

"Vorsprung durch Technik" begynder sammen med vores fans. Derfor byder vi dig hjerteligt velkommen på vores sociale mediesider, og vi glæder os til inspiration og dialog. For at kunne sikre en høflig omgangstone der, vil vi bede dig om at være opmærksom på vores regler for netikette.

Fortæl os dine historier, eller upload dine billeder og videoer. Vi sætter pris på en livlig udveksling med og blandt hinanden, men vil gerne bede dig – også i din egen interesse – om altid at være fair og respektfuld.

Derfor forbeholder vi os ret til at fjerne alle bidrag, som vi finder reklamerende, upassende, stødende eller krænkende, samt bidrag, som fremviser en uansvarlig omgang med Audi produkter, eller som indholdsmæssigt ikke har nogen relation til vores sider

Du bedes sikre dig, at du ikke offentliggør uautoriseret, utilladeligt eller retsstridigt indhold på vores sider. Audi select samt Audi Danmark påtager sig ikke noget ansvar eller nogen hæftelse for indhold, som er blevet placeret af brugere.

Vores sider er offentlige og synlige for alle brugere. Derfor beder vi dig om ikke at offentliggøre nogen former for data på vores sider, som kan henføre til din person (fx telefonnummer, kontonummer, en bils indregistreringsnummer eller stelnummer el lign.). Beskyttelsen af dit privatliv er vigtig for os, og derfor forbeholder vi os ret til at slette de pågældende bidrag.

Priser
De angivne priser er vejledende udsalgspriser fra Audi select inklusive moms, indregistrering, forsikring, grøn ejerafgift, service samt for de her anførte modeleksempler. Derudover kan et anderledes modeludstyr forekomme.