Ansvarsfrihed

Audi select sammensætter indholdet af disse hjemmesider med største omhyggelighed og sørger for at opdatere dem regelmæssigt. Angivelserne er dog stadig kun til vejledende, generel information og erstatter ikke den indgående, individuelle rådgivning i forbindelse med en beslutning om at indgå en kontrakt. De tekniske kendetegn og udstyrsdetaljer for de beskrevne biler er kun eksempler. Sådanne kendetegn og udstyrsdetaljer kan variere herunder især i henhold til landespecifikke forhold. Ret til ændringer forbeholdes til enhver tid.

Bindende angivelser vedr. de tekniske kendetegn, udstyrsdetaljer eller egenskaber ved vores biler fås udelukkende aktuelt hos din autoriserede forhandler eller på select@audi.dk

Audi select tager forbehold for aktualiteten, rigtigheden og fuldstændigheden af informationerne på disse sider og for den til enhver tid problemfrie adgang. Hvis vi henviser til hjemmesider hos tredjemand (links), påtager Audi select sig ikke noget ansvar for indholdet på de sider, der linkes til. Når du klikker på linket, forlader du informationsudbuddet fra Audi select.