Vælg de helt rigtige biler og få fuld fleksibilitet. Med Audi select bliver du godt kørende i to forskellige Audi modeller det næste år - udvalget er bredt og valget dit.

Vælg modeller

Vælg den pakke, der passer til dig

6 måneder. 1 Audi model.

Du kan nyde godt af fleksibel premium mobilitet med Audi select. Uanset om du ønsker en alsidig bil til kørsel i storbyen, en SUV til alle dagligdagens gøremål eller en imponerende sportslig bil, så kan Audi select opfylde dine behov.

 

Vælg pakke >>

12 måneder. 2 Audi modeller.

Den perfekte Audi til hver årstid: Hvem drømmer ikke om at køre i en sportslig cabriolet om sommeren og en kraftfuld SUV om vinteren? Oplev 12 måneders rendyrket alsidighed med Audi select.

 

Vælg pakke >>

Sådan virker det

Vælg model

Sammensæt din personlige pakke, som passer til dine mobilitetsbehov: Du skal blot vælge en ud af to forskellige kontraktlængder, dine favoritmodeller, antallet af kilometer og den ønskede leveringsdato.

Sæt dig ind

Når du har underskrevet kontrakten modtager du endelig besked omkring, hvornår bilen kan udleveres hos din foretrukne Audi forhandler. Forhandleren vil i forbindelse med udleveringen hjælpe dig og vise dig bilens features, hvis du ønsker det.

Oplev

Nyd dine køreture med Audi select uden bekymringer: Indregistrering, afgifter, forsikring, service – det er alt sammen med i den samlede ydelse.

Udskift

Når kontrakten er udløbet, afleverer du din Audi retur til din foretrukne Audi forhandler. Hvis du har bestilt en ny Audi vil den stå klar, så du let og ubesværet kan køre afsted og nyde de næste seks måneders frihed med Audi select.

Fordele ved Audi select

Fast
månedlig ydelse

Indregistrering, afgifter, forsikring – det er alt sammen inkluderet i den månedlige ydelse.

Fleksibel
kontraktløbetid

Du kan vælge mellem fleksible kontraktløbetider på 6 eller 12 måneder.

Biler med højt
udstyrsniveau

Vælg dine foretrukne Audi modeller blandt vores store udvalg af attraktivt udstyrede biler.

Hurtig tilgængelighed

Udleveringen af din Audi afhænger af tilgængeligheden. Kontakt select@audi.dk for spørgsmål.

Kontakt

I tilfælde af spørgsmål er vores serviceteam (select@audi.dk) klar til at rådgive dig.

Kilometerpakker

Du kan få op til 2.500 fri kilometer pr. måned.